avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept concediu medical la norma de 4/6 ore zilnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept concediu medical la norma de 4/6 ore zilnic

Buna ziua,

Am rugamintea sa imi spuneti daca in cazul CIM-urilor pe 4/6 ore angajatorul are dreptul sa acorde numarul de zile raportat la perioada efectiv lucrata.?
Spre ex la norma de 4 ore sa se aloce jumatate din concediul cuvenit.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 29 Iulie 2013
Cred ca va referiti la concediu de odihna , nu la cel medical?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada de preaviz pt restructurare ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pt.pensionari in activitate valih valih Un profesor pensionar din invatamantul preuniversitar poate beneficia de concediul de odihna si cum se calculeaza? Deasemenea o educatoare care a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in timpul concediului medical larisalaly larisalaly Buna ziua, Am un salariat care are concediu medical din martie 2016, in intervalul martie 2016 - septembrie 2017 a avut cod indemnizatie 14, din octombrie ... (vezi toată discuția)