avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare cu rezervarea dreptului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare cu rezervarea dreptului de abitatie viagera

buna ziua, o familie mi a facut mie si sotiei mele act de vanzare cumparare cu rezervarea dreptului de abitatie viagera. intrebarea mea este daca nu i am facut nimic rau, doar ca i se pune asa pata aiurea si din orice,am evitat orice conflict,mai apoi mi a aruncat o ca ma da afara din casa,.poate sa faca acest lucru? nu avem ambele familii acest drept? eu nu vreau sa i dau pe ei afara pentru ca au dreptul sa locuiasca aici dar ei ma pot da afara?:sorry:
Cel mai recent răspuns: iftimeflorinmarius , utilizator 07:28, 30 Iulie 2013
iftimeflorinmarius a scris:

buna ziua, o familie mi a facut mie si sotiei mele act de vanzare cumparare cu rezervarea dreptului de abitatie viagera. intrebarea mea este daca nu i am facut nimic rau, doar ca i se pune asa pata aiurea si din orice,am evitat orice conflict,mai apoi mi a aruncat o ca ma da afara din casa,.poate sa faca acest lucru? nu avem ambele familii acest drept? eu nu vreau sa i dau pe ei afara pentru ca au dreptul sa locuiasca aici dar ei ma pot da afara?:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract vanzare cumparare mihaelaol mihaelaol Am cumparat casa de la mama ,ea avand dreptul sa locuiasca intr o camera tot restul vietii! intre timp au aparut neintelegeri in familie referitor la sotul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca un contract de vanzare ... mpetrea mpetrea Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un contract de vanzare cumparare cu abitatie viageră,mai poate fi atacat de una din persoanele titulare ramase în ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata va rog sa imi spuneti ce drepturi mai are o persoana ... mpetrea mpetrea Buna dimineata Va rog sa imi spuneti ce drepturi mai are o persoana care a vandut o proprietate cu contract de vanzare cumparare cu abitatie viagera.Este ... (vezi toată discuția)