avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rovinieta somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Rovinieta somatie executare silita

Buna ziua, am primit astazi de la de la un Birou Execut. judecatoresc o somatie prin care s-a trecut la executarea silita a sumei de 28 euro, tarif despagubire rovinieta si 424 lei onorariu + chelt de executare.
Odata cu aceasta somatie am primit si un proces verbal de contraventie cu data de 25.03.2011 ca am circulat pe data de 27.10.2010 fara rovinieta.
Nu am primit in aceasta perioada nici o instiintare ca am de platit aceasta suma.
Nu mi se pare corect sa platesc taxele judecatoresti aferente acestei somatii in conditiile in care nu am fost niciodata instiintata ca am de platit aceasta suma. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in aceasta situatie.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: valipopa , utilizator 16:36, 3 Octombrie 2014
Cand o posta unul singur pe site-ul asta, ca a contestat executarea silita, si a castigat in instanta cheltuind mai putin decat ar fi facut amenda, o sa-ti dau dreptate. Pana atunci tind sa cred ca vorbesti din carti: poti trimite prin posta, poti sa nu te prezinti...poti sa te reprezinti singur...este reteta perfecta de a cadea de fraier! (din nou!)
Trimiti actele prin posta, cu confirmare de primire, si la prima infatisare te citeaza sa te prezinti personal, sa mai aduci niste acte la dosar...sa te vad atunci cum nu te duci, si cum pierzi procesul! Dar daca tu crezi ca le stii pe toate, macar nu mai invata si pe altii! Cu gura ta ai spus ca e parerea personala! asta nu inseamna ca e si cea corecta! In sistemul judiciar vezi prea bine ca nu intotdeauna ce-i legal e si corect! Si daca te agiti si-ti incordezi muschii luand atitudine "din gura", nu inseamna ca automat ti se va da si dreptate!
La urma urmei, tu si eu am incalcat conventiile circuland fara rovinieta! Eu recunosc ca nu am respectat regulile, (din ce motiv nu mai intereseaza pe nimeni!) nu s-au luat de noi degeaba! Daca tu ai impresia ca in culpa fiind, te duci ca o floricica la tribunal, si zbieri acolo ca ti s-a facut o nedreptate(daca te duci, ziceai ca nici asta nu e obligatoriu), chiar ai impresia ca o sa-ti dea cineva dreptate? Ma bufneste rasul!
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2014
valipopa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație platã cnadnr meioza meioza La începutul lunii iulie am făcut o reclamație la poliția rutieră că pe anumite porțiuni de pe A3 telefoanele de urgență nu ... (vezi toată discuția)
Executorul face o somatie de plata cu greseli Klara77 Klara77 Buna ziua ! Am primit de la un executor , o comunicare prin care sunt somat sa platesc la el ,la birou,o suma reprezentand c/val taxa despagubire ( ptr ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovinieta din anul 2010 samyta samyta Buna ziua! Am si eu o situatie pe care nu stiu cum as putea sa o rezolv. Tocmai am primit o notificare pentru ca nu as fi platit o amenda din anul 2011 pentru ... (vezi toată discuția)