avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz, client captiv firma cablu tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz, client captiv firma cablu tv

Buna seara. Rog respectuos variante de abordare in apararea subsemnatului fata de o masura consider abuziva a unei firme de cablu tv. Prin urmare ma consider client captiv a respectivei firme de cablu deoarece: calitatea serviciului este absolut mizerabila, din 50 de canale, functionale/vizionabile sunt 35-40, insa si acestea cu dungi orizontale sau pe diagonala, serviciul de relatii clienti este ca si inexistent, deoarece nu contribuie cu nimic la remedierea si/sau trimiterea reclamatiei pe linie ierarhica superioara, sunt deopotriva mincinosi, deoarece de fiecare data sustin ca "sistemul" nu arata defectiunile sau imperfectiunile sesizate, cu toate acestea nu mi se permite migrarea catre o firma concurenta. Mentionez ca mi-am exprimat in scris solicitarea de a mi se intrerupe furnizarea serviciului ca CATV insa mi se refuza sistematic acest lucru invocandu-se o anume prevedere care nu permite deconectarea decat in luna urmatoare depunerii cererii. Din 30 iunie 2011 nu am contract scris cu respective firma, prin urmare serviciul s-a oferit sine die desigur cu plata lunara. Cu toate acestea sunt voit impiedicat in a migra la concurenta. Sunt tinut captiv la discretia lor. Cum pot "scapa" de ei ? Cu toate acestea din 26 luna curenta am renuntat unilateral la ei, dar continua sa ma sicaneze. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 01:05, 30 Iulie 2013
ardeleanion a scris:

1) calitatea serviciului este absolut mizerabila, din 50 de canale, functionale/vizionabile sunt 35-40, insa si acestea cu dungi orizontale sau pe diagonala,

2) mi se refuza sistematic acest lucru invocandu-se o anume prevedere care nu permite deconectarea decat in luna urmatoare depunerii cererii.

1) Sesizati OPC sa vina la dvs acasa sa vada si ei cate programe va furnizeaza firma de cablu.

2) Asa fac acestia,si cei de la telefonie fixa sau mobila. Deconectarea se face din luna urmatoare depunerii cererii ! Adica daca faceti cerere de deconectare azi,dvs mai platiti inca o luna serviciile de cablu,si apoi vi se deconecteaza,la 30 zile dupa ce depuneti cererea de deconectare,

Dar nu ar fi mai bine sa recititi contractul ptr.ca dvs sa vedeti ce ati semnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata mir2006 mir2006 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am cumparat un apart. in apr. 2007 si am incheiat un contract cu firma UPC la 19.06.2007, prin care am ales ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)
Legitimitatea unui contract/oferte acceptate telefonic adineag adineag Buna seara, As vrea sa stiu cum pot proceda in urmatoarea situatie. Am avut un contract de furnizare servicii televiziune cu UPC pe 2 ani. Acesta a expirat ... (vezi toată discuția)