De comun acord am inaintat cererea de divort,din vina la amindoi,fara reprosuri,fara scandal, sa mearga cit mai repede!Impartirea bunurilor, la intelegere!Avem imprumuturi serioase din banci,care le suport eu de unul singur mai mult de6 luni.
Ea nu sta in tara din 2004,in toamna 2008 a luat si fetita la ea(16 ani are).
Am pus problema ,ca ar fi cinstit si corect sa contribuie si ea cu jumatatea datoriilor(macar la casa,masina iese din calcul sa zicem,ca eu o folosesc)A fost de acord la inceput dar acom zice ca nu am inteles eu bine,nu mai vrea.
Sa platesc eu tot,masina si casa dar are pretentie la jumatate din tot!Are si ea masina,bani stansi afara dar eu nu pot sa dovedesc.
Acum zice ca pe hartie,nu o sa ma lase liber niciodata!Ea are viata ei in afara tarii,n-o intereseaza ce o sa fac eu dar nici nu ma lasa liber!Ajung martorii si chitantele emise pe numele meu de la banca ca sa dovedesc contributia mea de unul singur la datorii?
Ce pot sa mai fac?Orcum cu forta nu poate sa ma mai tina,am fost destul fraierul ei!
pai ma intreb daca nu ar fi bine sa va intelegeti ,
pe vremuri la sasii din transilvania cand erau asfel de probleme erau inchisi impreuna intr-un imobil si in conditii modeste , erau obligati sa traiasca asa o vreme , si se pare ca erau solutii miraculoase ,
si eu stiu sotii care fiind mai inteligente isi domina barbatul pe drept,
dar instanta nu se poate sa nu va desparta daca nu doriti sa fiti impreuna , nu se poate numic cu forta , vreau sa stiti ca nici chiar a faca dragoste nu se poate fortat chiar intre soti , fiind reglementat si violul intre soti ,
imi pun intrebarea cum ar fi daca ati fi in fata unei instante bazata pe religie , cum era in vremurile indepartate ,
fericire in viata va doresc
Imprumut
mareboys
As dori si eu un raspuns la urmatoarea chestiune: impreuna cu prima sotie am cumparat un apartament in care am ramas eu cu copilul in urma divortului si a ... (vezi toată discuția)