avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Valoare estimata cu TVA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Valoare estimata cu TVA

Buna ziua!

O AC a publicat o invitatie de participare pe SEAP, a avut loc deschiderea ofertelor offline si a fost un singur ofertant.
In etapa de evaluarea a ofertelor AC si-a dat seama ca valoarea estimata publicata pe SEAP a fost cea cu tot cu TVA. Tinand cont de faptul ca valoarea estimata reala (fara TVA) este clar mai mica si ca a fost un singur ofertant, AC decide, cu acceptul ofertantului, sa continue semnarea contractului la valoarea estimata fara TVA. (mentiune: oferta financiara depusa de ofertant este cat valoarea estimata cu TVA).

Ce risca in acest caz AC daca semneaza contractul in aceasta situatie? Care este amenda? Procedura ar fi trebuit anulata?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:00, 31 Iulie 2013
In general, publicarea eronata a valorii estimate in anuntul de participare este motiv de anulare a procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie electronica aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, intentionez sa particip la o licitatie cu procedura offline cu faza finala de licitatie electronica si ma nedumeresc doua aspecte: Primul aspect, ... (vezi toată discuția)
Contestatie in cazul unei licitatii electronice offline carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, Am participat la o cerere de oferta cu proceduta finala licitatie electronica offline, DAR autoritatea contractanta nu a transmis nicio ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)