Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.
Buna bellabianca52. La penal se va da dupa noile coduri. A se vedea Hotărârea nr. 961 din 27 martie 2014 a Consiliului U.N.B.R. publicata pe siteul INPPA.
Buna tuturor. La urmatoarea sedinta a Consiliului UNBR, Comisia Permanenta a UNBR va proceda la elaborarea tematicii pentru toate disciplinele de examen, OEPA, DC, DPC, DP si DPP. Examenul va consta intr-o singura proba. minim 70/100 pentru a fi admisi.
M. Udroiu- Drept penal. Parte Generala, 2014, Procedura Penala. Parte Generala,2014 de acestea stiu sigur ca sunt pe piata pentru ca le-am achizitionat.
Eu am prins etapa de admitere 2013 cu cele 2 probe, pe vechea procedura. Acum o iau de la capat cu studiul: pentru examenul de definitivat din 2015!
Bafta multa si Succes!
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)