avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2014

Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.

Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
Nu mai recomandati cartile de la Nomina Lex. Astea sunt carti scoase pentru profit, nu ca sa invete lumea dupa ele.
La procesual civil luati cursul lui Boroi scos acum in februarie. Sau Tabarca.
Salut!
Sunt nou pe forum.
Vreau sa dau la barou anu' acesta (2015) si vreau sa va intreb daca este prea tarziu sa incep sa ma pregatesc cum trebuie?
iionu a scris:

Salut!
Sunt nou pe forum.
Vreau sa dau la barou anu' acesta (2015) si vreau sa va intreb daca este prea tarziu sa incep sa ma pregatesc cum trebuie?


Salut!

Nu este prea târziu. Dacă începi acum și te vei ține serios de studiu, ai timp să te pregătești cum trebuie.
Spor și succes! :)
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)