Draga mea dacă tot susții că a fost atât de simplu și te pregătești intens de atâția ani de ce nu ai luat și tu examenul? Eu nu cred faptul că greșești tocmai grilele simple motiv pentru care ne spui nouă că nu ai luat tocmai pentru că a fost simplu și grilele simple nu sunt punctul tău forte.
Înțeleg aluzia, înțeleg și faptul că dorești să ne încurajezi însă nu ai nicio șansă să mă poți convinge. Realitatea este că subiectele sunt concepute în așa fel încât să pară că noi nu ne-am pregătit îndeajuns și că poate.... la anul va fi mai bine. Să fim serioase, la cum stau treburile, la anul va fi mai rău. Ce vei mai spune anul viitor când vom avea parte de același eșec: stați liniștiți că nu e imposibil, mai încercați și la anul. Eu nu vreau să albesc în cap învățând pentru nimic. Că de opt ani de cănd am început și cu facultatea tot învăț draga mea și crede-mă că mă duce capul și știu destule căt să pot fi un amărât de stagiar. Dar cei care acum sunt avocați cu 4-5 vechime și au intrat fără să știe nimic, de ăia ce mai spunem? Eu am caz concret, cunosc pe cineva care a intrat lejer așa și nu știa când făcea practică sub ochii mei ce e aia excepție de litispendență. Și acum vine și mă întreabă pe mine cu ce se mănâncă acel proces. Mi-e silă de asemenea persoane. Acelei persoane i-am făcut și o parte din lucrările profesionale pt definitivat. Oare nu sunt pregătită?
În fine nu are rost să plictisim și pe alții cu asemenea mesaje așa că eu nu mai continui această discuție contradictorie. Multă baftă și mai încearcă... vei reuși sigur. Să lucrezi grilele ușoare dacă pe alea grele le știi. la anul vor da grile ușoare.
jessica05 a scris:
Buna,Madalina.Sunt de acord cu multe lucruri pe care le-ai scris dar nu înțeleg de unde ai tras concluzia ca m-am resemnat sau ca as fi învățat putin.Nu pot sa te citez exact pentru ca scriu de pe telefon și sunt noua pe forum.Modul asta de comunicare îmi este străin dar încerc sa ma adaptez.Eu ma pregătesc intens de vreo 3 ani și,de fiecare data,fac aceleași greseli:grilele simple reușesc sa le fac varza deoarece sunt suspect de simple și le complic eu.Examenul nu a fost greu,se făceau lejer 75,eu nu as fi făcut mai multe nici acasa.Sunt mulți factori care conduc la un anumit rezultat dar nu trebuie sa dam vina exclusiv pe ei.Mi se pare greșit sa nu ne uitam și în curtea noastra.Cum ceilalți au reușit și noi nu?Cred ca ar fi mai bine sa vorbim în privat decât sa plictisim lumea cu chestiile astea.Este umila mea parere.