avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... STUDII superioare sau medii la cod COR?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

STUDII superioare sau medii la cod COR?

Am un angajat cu 12 clase absolvent de liceu cu specializare - Tehnician in activitati economice (asa scrie pe certificat)-fara bac. Cei de la somaj (repartitie) mi-au spus sa-l incadrez tehnician economist pe cod cor 263108, dar, eu consider ca nu este corect pentru ca nu are studii superioare! Va rog ,sa-mi spuneti daca la acest cod cor trebuie studii superioare sau nu?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vaylet , utilizator 17:33, 30 Iulie 2013
263108 -Tehnician economist
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)
multumesc pentru promtitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat fara bac vvvv vvvv Buna ziua. Recent am infiintat o firma care se ocupa de administrare imobile, cu doi asociati. Problema este ca celalat asociat, nu are examenul de bac laut ... (vezi toată discuția)
Incadrare camytza_32 camytza_32 Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)