avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultate fara taxa
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultate fara taxa

Buna ziua. Am terminat anul 1 la prima facultate cu taxa. M-am inscris la a-2a facultate si am intrat la locurile cu taxa. E posibil ca una dintre ele sa nu o platesc ? Am inteles ca daca esti la una cu taxa intri la a2a automat la fara taxa , indiferent de nota de admitere.
Cel mai recent răspuns: RuxandraMaria , utilizator 20:10, 4 August 2013
Nu ati inteles bine. Nu stiu cum sa imi argumentez raspunsul, intrebarea e nostima :)

Aveti posibilitatea de a urma fara taxa cursurile uneia dintre cele doua facultati daca invatati foarte bine pentru ca la sfarsitul anilor universitari se face o reclasificare a studentilor in functie de rezultatele obtinute.
Cititi acest articol:
[ link extern ]
din pacate nu e adevarat.si in cazul in care intri la 2 facultati la fara taxa,statul totusi iti plateste doar una din ele,iar tu alegi pe care din ele sa o platesti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe universitare BOGDANA86 BOGDANA86 buna ziua ,am si eu o problema referitoare a o taxa universitara de studiu. mentionez ca am dat admitere la facultate si am intrat pe un loc la fata taxa. am ... (vezi toată discuția)
Practica in timpul facultatii de drept ContSters258512 ContSters258512 Buna ziua! Ma aflu in fata unei decizii si anume aceea de a ma inscrie sau nu la Facultatea de Drept, doar ca am cateva dubii si poate reusesc sa mi le ... (vezi toată discuția)
Student cu taxa sau fara taxa Nelica Nelica As dori sa ma ajute cineva sa lamuresc o problema. LEGE nr. 441 din 18 iulie 2001 stabileste:\"Art. 1. - Institutiile de invatamant superior de stat sunt ... (vezi toată discuția)