avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Venitul meu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Venitul meu

buna ziua, intampin urmatoarea problema. Eu lucrez la o firma unde stiu ca am semnat acte, primesc salariu, sunt ok, legal, totul e in regula. La asigurari, am aflat dinntr-o intamplare ca figurez in baza de date ca sunt angajat la firma asta si am zis ca da, asa e, dar mai figurez intr-un loc in care am activitate acolo, dar nu sunt platit deloc, cel putin inca pt ca invat ca sa spun asa, este un sport, si nu am semnat nimic acolo, nu am stat de vorba legat de salariu, nu am stabilit nimic legat de plata, de semnat sau de alte chestii. Intrebarea este cum pot afla cum figurez eu mai exact, adica as vrea detalii despre salariu, cu cat sunt platit, sunt angajat ca ce anume ? sau de cand figurez acolo .... pt ca eu am activitate la acel club sportiv, dar nu pe bani pt ca inca invat, dar nu stiu de ce figurez acolo daca eu nu am semnat niciodata ceva la acel club. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Arpishke , utilizator 20:13, 31 Iulie 2013
ok, o sa merg sa cer un extras, va multumesc mult de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare maria2777 maria2777 am cerut o copie dupa contractul individual de munca de la angajator .Intrebare: contractul trebuie sa aiba nr in registrul general de evidenta a salariatilor ... (vezi toată discuția)
Semnătura falsa-ilegal! Lavinia95 Lavinia95 Buna seara! Ma numesc Lavinia, tânara absolventa de scoala postliceala -asistent medical generalist,si sunt înscrisa la șomaj ,cu indemnizație. Sunt ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm nesemnat de angajat danstefanescu danstefanescu Buna ziua , Sunt din Craiova si din anul 2011 lucrez pentru o firma din Cluj . Pe 15.02.2013 am primit o notificare prin care mi se acorda 20 zile preaviz ... (vezi toată discuția)