avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament vandut de doua ori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament vandut de doua ori

Buna seara.In anul 2007 am incheiat un act de vanzare-cumparare a unui apartament, prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila.Antecontractul l-am semnat in 2003.Nu am facut contractul mai devreme pentru ca am fost plecata din tara.De curand am aflat ca vanzatorul a mai vandut inca o data apartamentul in 2008 , tot prin sentinta judecatoreasca , cu un antecontract semnat in 2002.
Mentionez ca eu m-am inscris la Primarie , la Financiar, imediat dupa ce am incheiat contractul.Impozitul vine pe numele meu.Cadastrul tot eu l-am facut.
Intrebarea ar fi daca este valabil al doilea act si cum pot sa-l anulez ,ca sa pot vinde apartamenul.
O seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:00, 30 Iulie 2013
Buna seara
Doar instanta va stabili care dintre cele doua contracte este valabil.
Asteptati sa fiti dat in judecata de celalalt cumparator pentru comparare de titluri.
e bine ca ati facut intabularea.
av. Gabriel Klein kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie larisa61 larisa61 In anul 2011 am cumparat un apartament de la cumnatul meu,am mers la notar sa facem actele si pentru a plati mai putin am facut act de donatie in loc de act ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere cu uzufruct viager marinelabiceri marinelabiceri Buna ziua, am si eu o nelamurire. Stau in apartamentul unchiului meu de 2 ani el fiind bolnav psihic (schizofrenie ). Am vrea sa facem un contract ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa intabulata gresit ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am cumparat o casa cu teren (500 mp), intabulate de prin 2001. ideea este ca am masurat si am constatat ca nu corespunde exect cu ceea ce reiese ... (vezi toată discuția)