am un salariat care are contract de munca de 2 ore,de la functia de baza unde are contract de munca de 8 ore ia incetat contractul cu art 65 (1),pentru a beneficia de indemnizatia de somaj cu ce art.pot sa ii incetez contractul pentru a beneficia de somaj?cu art 65 (1) nu pot pentru ca nu pot desfinta functia, am mai primit o sugestie cu art 61 (d) ce implica aceasta? conteaza cu ce art ii inceteaza contractul la al II lea angajator?va rog sa imi respundeti urgent
multumesc
II puteti inceta c.i.m. cu art.55 lit.b C.mun. sau cu demisie fara preaviz- art.81 alin.7 C.mun.
Art.61 lit.d C.mun. este temeiul de drept al concedierii pentru necorespundere profesionala. Este o procedura ceva mai complexa, decat concedierea in baza art.65 C.mun..
Concediere
ContSters244413
Buna ziua,
Va rog sa i-mi spuneti care este modalitatea de incetare a contractului individual de munca atunci cand patronul nu este multumit de activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediere
kiro
As vrea sa stiu daca exista variante de concediere ce pot sa imi permita sa iau somaj, cu exceptia aceleia in care angajatorul trebuie sa faca restructurari? (vezi toată discuția)