avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosar locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosar locuinta

daca am un dosar de locuinta sociala, si ANL din anul 2010 depuse, si un copil cu handicap de grad I, si pana in prezent nu am primit nici un raspuns , cum ca dosarul meu a fost discutat intr-una din comisii, as putea sa dau in judecata Primaria ? Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: clodette , utilizator 03:42, 3 August 2013
Nu prea aveti ce face. Dacă administratia locala nu are imobile pe care să le închiriereze nu are cum să vă ajute.
Si daca se demonstreaza ca au fost date locuinte, si ANL si sociale, si nu apare un punctaj in discutarea dosarului meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii anl pentru inchiriere maria elena maria elena Am depus dosar pentru obtinerea unei lucuinte Anl spre inchiriere. Acesta cuprinde toate documentele necesare. Am indeplinit Criteriile de acces la locuinta, ... (vezi toată discuția)
Oare comit o infractiune? Duduada Duduada Buna ziua! In urma cu 2 ani am primit spre inchiriere o garsoniera ANL, acum cateva luni am cumparat prin programul prima casa un apartament care necesita ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl - pentru aprobarea dosarului sotii trebuie sa aiba aceeasi adresa de domiciliu? ayleena ayleena Buna seara, As dori sa depun dosar pentru locuinta ANL. Imi spuneti, va rog, daca eu si sotul trebuie sa avem aceeasi adresa in cartea de identitate. ... (vezi toată discuția)