avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DEBRANSARE COLTERM
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DEBRANSARE COLTERM

Locuiesc intr-un bloc de garsoniere din Timisoara si doresc sa ma debransez de la Colterm dar nu pot pentru ca cei de Colterm mi-au dat aviz negativ. La dosarul pentru colterm am avut toate actele de la vecinii,administrator tot. In acest caz ce pot să fac să nu mai platesc caldura , sa dau Coltermul in judecata.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: NCorina , utilizator 13:25, 2 August 2013
Anterior oricarui demers in justitie,interesati-va daca nu exista HCLM care sa decida ca pentru rentabilitatea si buna functionare a furnizorului de servicii cererile de debransare a consumatorilor individuali din imobilele de locuit in comun,sa fie respinse
si daca exista HCLM ce pot să fac.
Care este motivul ca cei de la Colterm v-au dat "aviz negativ".
Concret cum au motivat?
Exista o Hotarare data de Consiliul Local in care spune ca in blocuriile in care nu exista debransati inainte de 2006 nu se mai acorda aviz de debransare. Coltermul se ascunde dupa aceasta hotarare in loc sa dea aviz la toata lumea si sa ii scada pe cei debransati din suprafata radianta a blocului asta pentru a nu suferi ei pierderi. Nu le pasa ca cei care raman in sistem l-e creste factura datorita faptului ca ei nu se obosesc sa micsoreze viteza apei la bransamentul blocului. Primaria nu misca nici un deget sa te sanctioneze iti spun din experienta, la noi in bloc s-au debransat 8 apartamente si platesc 10% din factura, adica daca eu care sunt in sistem platesc 280 lei cel debrasat plateste 28 lei si are 17-18 grade in apartament fara sa isi dea drumul la centrala. Uita-te mai jos cum batrana cu centrala termica spune ca factura ei de gaz este de 22 lei.
[ link extern ]
Intereseaza pe cei de la Colterm si Primarie ca cei care raman in sistem ajung sa plateasca facturi aberante?
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Iti spun eu ca nu intereseaza din experienta mea, am facut sesizari la Primarie si Colterm si nu am rezolvat nimic. Culmea este ca in bloc cu mine locuieste si un tip care este inginer la Colterm :hammer: sper din tot sufletul sa dea faliment nemernici..............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica westkontakt westkontakt buna seara, am doua probleme majore: 1. anul trecut, 2010 luna septembrie, am facut cerere de debransare la Colterm SA Timisoara, mi s-a dat un bilet cu ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm Apetrei Dumitru Apetrei Dumitru Buna ziua, In contextul in care am depus o cerere de debransare de la sistemul public de termoficare (Colterm - Timisoara) la care am primit aviz pozitiv si ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm tm ccaammyy2011 ccaammyy2011 Buna ziua, Va ro sa imi spuneti cat este de legat ca colterm timisoara sa nu aprobe dosarul pentru debransarea de la reteaua lor?Daca ii dau in judecata pot ... (vezi toată discuția)