avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare dupa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare dupa succesiune

In urma succesiunii, nepoatei ii revin 13/16 dintr-un imobil si unchiului 3/16. Prin Declaratie notariala, unchiul isi primeste pretul de xxx lei si isi mandateaza nepoata prin Procura Notariala sa se ocupe de intabularea imobilului si de finalizarea contractului de vanzare-cumparare. La putin timp dupa perfectarea actelor de mai sus, unchiul decedeaza. Cum poate nepoata sa vanda intreaga proprietate, atat cota mostenita cat si cota unchiului, achitata in fata notarului?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 07:34, 19 August 2013
Daca la data decesului unchiului acesta mai detinea cota din imobilul respectiv va fi cuprinsa si aceasta in masa succesorala. Dupa dezbaterea succesiunii se va putea realiza vanzarea imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)
Cumparare drepturi succesorale fara certificat de mostenitor Epuree Epuree Buna ziua, Bunicii au avut 5 copii, eu sunt nepotul bunicilor. Ordinea celor morti este, primul un unchi (are 4 copii in viata si sotia moarta), al doilea ... (vezi toată discuția)
Cât costă dezbaterea succesiunii? se pot trece bunurile pe numele copiilor moștenitorilor? dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Daca o persoana caruia i-au murit parintii si au trecut mai mult de 10 ani de la deces , face acum taxa de succesiune trebuie sa plateasca vreo ... (vezi toată discuția)