Prin Lg.193/2013 s-a abrogat litera b^1 a art.8 din OUG 34/2006 unde se stipula faptul că regiile autonome fac parte din categoria autorităţilor contractante şi ca atare nu mai sunt obligate să deruleze proceduri de achiziţie publică.
În cap.8 din OUG 34/2006 - Contracte sectoriale - la art.229 al.2 este definit contractul sectorial ca fiind contractul de achiziţie publică care se atribuie în scopul efectuării unei activităţi relevante în sectoarele de utilitate publică : apă, energie, transport şi poştă.
Întrebarea mea este dacă o regie autonomă de transport local de persoane se mai este obligată să organizeze licitaţii pentru achiziţionarea de produse (mijloace de transport, carburanţi, piese de schimb etc.) ?
Nu.
Conf. art.8 nu mai sunteti AC, deci nu mai atribuiti contracte de achizitie publica.
Art.229 se refera la contractele de achizitie publica atribuite de o AC.
Achizitii
miha180611
Buna ziua,
Am si eu o trebare referitor la achizitii.
Lucrez in cadrul unei firme care este infiintata de administratiile publice (un S.R.L.). Societatea se ... (vezi toată discuția)
Bilete de avion.....
lia19.
Buna ziua.Va rog,daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Lucrez la o institutie publica .In luna octombrie ,o parte dintr salariati trebuie sa ... (vezi toată discuția)