avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractual institutie publica, colaborare cu o alta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractual institutie publica, colaborare cu o alta institutie publica

Buna ziua,

Sunt angajat contractual pe o perioada determinata la o institutie publica si am oportunitatea unei colaborari (care s-ar materializa printr-un contract de colaborare) cu o alta institutie publica.

Ce demersuri ar trebui sa fac?
Trebuie declaratie pe propria raspundere privind acordul cu retinerea impozitului pe venit de 16% si in urma colaborarii?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 31 Iulie 2013
1. Conventiile civile se incheie numai pentru activitati ocazionale ...

2. Conventiile civile nu se inregistreaza la ITM..... acestea sunt supuse prevederilor Codului Civil si nu dispozitiilor Codului Muncii.

3. contributii datorate. Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar cristi_tudose cristi_tudose Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce variante de incadrare in munca (tip de contract de munca/ colaborare) as avea in conditiile in care sunt pensionar MAPN ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca dupa iesirea la pensie aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce tip de contract de munca se mai poate incheia dupa data pensionarii si ce contributii se mai platesc la stat ? Se mai pot intocmi conventii ... (vezi toată discuția)
Conditii legate de contract de colaborare inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa aflu daca in situatia in care am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu un program de munca de 8 ore, si as dori sa desfasor ... (vezi toată discuția)