Tatal meu a decedat in luna ianuarie. Acesta avea o ”concubina”, dar care nu venea la el acasa decat uneori, deci nu locuiau impreuna. Aceasta dupa deces a uitilizat cardul lui sustragand peste 6000 de ron, card care era descoperitor de salariu. Acum in mod legal, aceasta datorie trebuie sa o platim noi, mostenitorii(eu cu fratele meu). Dupa ce am aflat aceasta a motivat cum ca a folosit banii in perioada de priveghi si inmormantare, dar neavand bonuri decat de aproximativ 2000 de ron. Aceasta spunea ca ii se daduse cardul de mai mult timp de catre tatal meu cand era in viata, dar stiu ca nu avea drept dupa deces. O pot ataca intr-un fel pentru a nu fi eu nevoita sa acopar acea suma?????Nu avea drept de semnatura la banca si nu avea drept sa utilizeze cardul mai ales dupa deces, deoarece noi mostenitorii preluam atat activele cat si pasivele. Mentionez ca am 24 de ani.
legal nu avea dreptul sa opereze dupa deces dar totusi tatal trebuia inmormantat. dezbateti succesiunea si cereti instantei sa trimeata adresa bancii respective, se va elibera un extras de cont pana la data decesului si dupa deces si se vor confrunta sumele extrase dupa deces . dar trebuie sa faceti dovada ca acea concubina a scos banii.
Am luat legatura la banca si au filmarile de la bancomate.Succesiunea este dezbatuta, numai ca nu stiu daca si asa vor rezolva ceva, dar continuam cu o plangere.