avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... angajament de plata firme recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

angajament de plata firme recuperare

Din aprilie 2012,creditul meu a fost vandut unei firme de recuperare ,am achitat la inceput cat mi s-a impus 300 euro ca apoi sa platesc cate 100 euro lunar (asa am stabilit cu ei ).
Luna de luna am achitat acesti bani ,ca acum sa fiu presat cu telefone ,scrisori si amenintari ,sa platesc mai mult altfel pana la data x trebuie sa achit creditul tot 1900 euro.
Am fost la sediu si am semnat un angajament sa achit 150 euro pe luna ,in acest angajament scrie ca pana la sf lunii eu trebuie sa achit aceasta suma ,altfel daca intarzii ,nu mai am dreptul sa achit lunar ci tot banii .
Astazi am fost anuntata la serviciu ca nu vom lua banii la timp si ca ne va lua din salariu destul de mult ca sa-ti pui lantul de gat.
Ce se poate intampla daca intarzii cu plata cateva zile.
Poate sa ma execute pt ca nu pot plati astazi ,ci luni si ca nu voi putea achita 150 euro ci 100 euro?
Creditul este pe numele tatalui meu care este grav bolnav ,pensionar fiind si eu ma ocup d eplatile acestui credit.
Ba chiar mi-am luat angajamenul ca daca se intampla ceva cu tata,eu voi plati pana la capat ,acest credit.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: ser192 , utilizator 19:23, 11 Decembrie 2013
imi cer scuze am de plata 7000 lei iar, referitor la ceea ce a-ti scris mai sus,cu tot respectul insa nu sunt de acoprd cu ceea ce spune-ti dvs.
In primul rand eu am vrut sa stabilesc cu ei un angajament de plata insa ,am vrut sa vad exact ce platesc inctrucat cf.chitantelor eu mai aveam de plata jumatate din suma pe care au mentinonat-o ei.
Penalitatile se calculeaza cf ctr.sunt de acord insa ,de ce m-au facut sa inteleg ca vor trimite si a durat 5 luni.
Poate eu nu sunt asa destupat la minte si am avut incredere in ceea ce am discutat cu ei.
In alte doua mesaje ce v-au fost sterse, scriseserati de 64 mii si de 69 mii si asta de doua ori. E diferenta uriasa intre cele doua suma, bine ca ati scris gresit si nu e vb si in realitate de 70 mii.
In timp ce stati pe forum, datoria dvs creste. Aveti un contract si in el scrie ca in caz de neplata penalitatile se platesc pe zile intarziere. Dupa ceva timp de neplata, tot creditul se declara scadent anticipat, asta insemnand ca acele penalitati se calculeaza la o suma mult mai mare.
Am vrut sa zic ca erati constient de datorie, stiati ca aveti de plata jumatate din cat au pretins, puteati plati in rate cat stiati ca aveti de plata si sa va lamuriti pt cealalta jumatate, adica nu trebuia sistata plata. Ati insistati in astea 5 luni ? Oricum, dreptatea nu e de partea dvs.
Ati putea sa va indreptati catre cel pt care ati facut creditul , daca aveti dovada ca i-ati dat bani.


da, aveti dreptate am scris alta suma ,ideea este ca am mai mult de plata .Eu am intrat pe acest site pentru a cere ajutor dar, din cate obs.dvs imi sugerati sa ma indrept catre pers careia i-am facut acest credit.
Daca aceasta ar fi fost solutia cea mai simpla nu imi mai pierdeam timpul pe acest site.
o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere cu firma de recuperare ana193 ana193 Buna ziua, Tatal meu a avut un credit la banca si din motive de sanatate nu am mai putut plati ratele la banca(el sta la tara si este paralizat la pat). Am ... (vezi toată discuția)
Recuperatori- neintelegeri asupra sumei de plata violetaanna violetaanna Buna ziua, Am si eu nevoie de cateva informatii ,intucat nu am unde sa ma adresez ,tocmai de aceea am apelat la acest site. In 2009 am facut un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Datorie in bani a angajatului catre angajator GabrielaT GabrielaT Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am achizitionat de la firma la care lucrez de 2 ani produse (din productia acesteia) in calitate de angajat ... (vezi toată discuția)