avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cladire inchiriata de PFA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cladire inchiriata de PFA

In condiţiile în care am închiriat un spaţiu comercial pe baza unui contract de închiriere,am obligaţia de a plăti cheltuieli legate de iluminat scară,femeie de seviciu, chiar dacă nu am acces în scara imobilului, deoarece accesul în spaţiul comercial se efectuează prin faţa blocului iar scara este prevăzută cu interfon ?
De asemenea,am obligaţia de a plăti o aşazisă taxă de redevenţă către asociaţia de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:29, 31 Iulie 2013
Buna ziua,

In cazul in care aceste plati nu sunt prevazute in contractul de inchiriere, nu aveti obligatia de plata.
Toate ob;igatiile de achitat de catre dvs trebuie sa fie concret prevazute in contractul de locatiune in care sunteti parte
Necunoscand clauzele negociate si asumate de dvs ,este hazardat a emite raspuns la obiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu Andreimn Andreimn Doresc sa stiu daca dupa ce am luat pe cineva in spatiu mai pot vinde casa fara semnatura acelei persoane pe care am luat-o in spatiu (vezi toată discuția)
Exista o alta forma de contract similara cu contractul de inchiriere/locatiune ursuletulpanda ursuletulpanda Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate incheia un alt tip de contract care sa fie similar cu contractul de inchiriere/locatiune. In opinia mea contractul de ... (vezi toată discuția)
Probleme spatiu inchiriat carolmihai carolmihai Buna seara. Imi desfasor activitatea(bar+fastfood) intr-un spatiu inchiriat(contractul de inchiriere a fost facut pe 5 ani, au mai ramas 2 ani si jumatate). ... (vezi toată discuția)