avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

buna ziua,am o procura de la sotul meu care mentioneaza ca doar eu sunt mandatara lui si pot avea grija de locuinta si pot sta in ea.stiti cumva ,daca cineva are buletinul facut in aceasta casa are dreptul de a locui cu mine chiar daca este frate/sora/mama cu el?el se afla la inchisoare si prin aceasta procura pe care o am el specifica ca doar eu am dreptul de a locui,el fiind proprietarul imobilului.va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexa2091 , utilizator 17:27, 31 Iulie 2013
Faptul ca o persoana are buletinul la o anumita adresa, nu ii da obligatoriu dreptul de a locui in acel imobil
pai si eu daca chem politia?ii pot scoate din casa,pt ca ma ameninta si imi spun ca eu voi pleca din casa nu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager mpacuraru mpacuraru mama mea a cumparat un apartament pe numele meu cu uzufruct viager.banii de la ea i-am primit acum vrea sa o tin in casa pe sora mea si eu nu vreau ma ameninta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!tata ... Kertesz Anna Kertesz Anna Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!Tata a decedat de 17 ani am ramas trei frati ,mama s a recasatorit iar acum 12 ani a decedat a ... (vezi toată discuția)
Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)