avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire teren intravilan

Mama a decedat de 4 luni.Suntem 3 frati,toti mai mari de 20 de ani si tatal nostru.TITLUL DE PROPRIETATE al terenului intravilan este pe numele tatalui.Scrie:conform legii nr. 18/1991 a Fondului Funciar,prin reconstituirea dreptului de proprietate.
Este tot proprietatea tatalui?
Daca nu cum se imparte la mostenitori?
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 17:57, 31 Iulie 2013
Daca titlul de proprietate al terenului este pe numele tatalui dvs. atunci acest teren nu intra in masa succesorala ramasa dupa mama dvs. Terenul se va mosteni de catre cei trei frati, in cote egale, numai dupa decesul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate atak atak Buna ziua Cum sa procedez? Suntem 3 frati. In urma decesului parintilor nostrii au ramas doua terenuri din care unul cu casa. Succesorii unui frate sustin ca ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a decedat in anul 1972 . mama mea a decedat in anul ... primarul primarul Tatal meu a decedat in anul 1972 . Mamea mea a decedat in anul 2017 . Am doi frati . Nu s-a facut succesiune dupa tata si nici dupa ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate carllyka carllyka In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)