avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua - recuperare bunuri in urma despartirii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua - recuperare bunuri in urma despartirii

am avut o relatie de aproape 3 ani cu cineva pana de curand.i-am spus k vreau sa ne despartim.in urma cu 2 zile m-am trezit cu el ca imi ia niste lucruri din casa,banii si pleaca cu ele.tin sa precizez k el a locuit la mine si ca acelle lucruri sunt ale mele.dar cand le-am cumparat eu am pllatit si unele lucruri erau pe numele lui...as vrea sa stiu daca ma duc la politie ei pot face ceva intr-un vreun fel ,pot demonstra ca sunt ale mele sau imi pot recupera banii macar?sau daca il dau in judecata rezolv ceva?multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 18:39, 31 Iulie 2013
Incercati la politie mai intai.

Daca valoarea este suficienta cat sa deschideti un proces civil puteti deschide procesul.
Insa...va dura mult...
valoarea e mare..1800 euro
Faceti plangere penala pentru furt.
Fiind vorba de o persoana care a locuit cu Dvs., ceasta plangere poate fi retrasa oricand (art 210 Cod Penal).
Poate asa il deteminati sa va inapoieze banii si bunurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 210(251)furt intre rude ContSters83983 ContSters83983 Buna seara!Am si eu o problema.In urma cu 6 ani am luat la mine in casa o fosta colega de facultate,in fine in luna iulie a acestui an am constatat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Sechestru bunuri de catre parinti jezebelle jezebelle buna ziua, suntem o familie (2 membriii si un copil ), care a locuit aproximativ 10 ani intr-un imobil cu parintii, mai exact intr-un demisol /(ei la parter), ... (vezi toată discuția)
Furt din familie midax42 midax42 buna ziua si LA MULTI ANI ! sunt acuzat de sotie ca am furat din casa o suma de bani, 33000 de euro, ce risc in cazul acesta ? (vezi toată discuția)