avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Intrebare despre lichidarea judiciara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Intrebare despre lichidarea judiciara

va rog sa-mi explicati ce inseamna pentru o societate comerciala si lichidare judiciara va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nico_mirea , utilizator 10:17, 1 August 2013
Intrebarea dumneavoastra este neclara. Daca sunteti interesat insa despre acest subiect la modul general, consultati Legea 85/2006 privind insolventa. Daca sunteti deja in procedura de lichidare, atunci luati urgent legatura cu lichidatorul numit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate ADELA STROE ADELA STROE o societate are o datorie catre societatea mea de 2 000 lei, ma dat-o in judecata, mi-a fost admisa cererea, am depus pt investirea hotararii insa injstanta ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Deschisa procedura insolventei. in baza art. 36 din legea nr. 85/2006 se suspendã judecarea exuser exuser As avea si eu nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea speta: la data de 15.09.2011 SC X SA deschide la judecatorie o actiune avand ca obiect somatie de ... (vezi toată discuția)