elena0111 a scris:
Din pacate politia imi refuza cererea, le-am aratat hotararea si ei imi spun k nu e o hotarare definitiva. Este o hotarare revocabila iar procesul il am pe 10 septembrie pt custodia copiilor.Nu inteleg de de politia nu isi face datoria,dupa ce am primit aceea hotarare fostul sot care locuieste cu mine a devenit vulgar si violent totodata,
1) Adresati-va din nou politiei cu o plangere,si atasati si actul cu privire la custodia copiilor. Mergeti la registratura,si acolo predati plangerea,apoi cereti un nr de inregistrare,iar ei vor fi obligati sa va raspunda...
ordonanta 27/2002( M.Of. 8/1.02.2002) privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor aprobata si modificata de legea 233/2002 (M.Of.296/30.04.2002),
"Art. 8
Autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia să comunice petiţionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei, răspunsul, indiferent dacă soluţia este favorabilă sau nefavorabilă.
2) De ce nu plecati din locuinta cu copiii? Va puteti muta cu chirie,dar daca nu aveti posibilitati,va puteti duce pe la rude,cunostiinte,care sunt dispusi sa va primeasca,apoi cand se va finaliza divortul,puteti sa faceti si partajul (doar daca imobilul in care locuiti acum este bun comun cu sotul dvs).
Apoi cu banii de la partaj,va luati un alt imobil si veti sta linistita fara sa mai locuiti cu sotul.