Martonze a scris:
In primul rand, psihologul nu avea dreptul sa faca o evaluare fara consimtamantul si prezenta dvs., fiindca pana sunteti casatoriti, aveti aceeasi autoritate, asa ca puteti sa scrieti o sesizare la institutia careia se subordoneaza psiohologii de libera practica.
Nici daca parintii sunt divortati , dar au autoritate parinteasca comuna, psihologul nu are dreptul sa emita rapoarte fara acordul ambilor parinti.
In ce priveste reclamatiile la Politie, scrieti plangerile prin scrisoare recomandata cu aviz de primire la adresa Politiei, asa nu au cum sa nu vi le inregistreze; cunosc aceste atitudini ale unor politisti, refuza primirea plangerii ca sa aiba mai putine cazuri de rezolvat.
Exista insa politisti si mai zelosi, care la prima nerespectare , motivata de altfel, a hotararii judecatoresti, chiar prin Ordonanta presedintiala, deschid chiar urmarirea penala.
Hotararea prin ordonanta e definitiva pana la terminarea divortului si este executorie, politistii nu au dreptate.
De ce sustineti ca psihologul nu avea dreptul sa faca evaluarea psihologica?
Atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca mie nu imi pare sa existe probleme.
Si daca exista o hotarare judecatoreasca cu autoritate parinteasca comuna tot nu imi pare sa existe probleme.
Oricare parinte are dreptul de a se informa despre starea de sanatate a propriului copil...in opinia mea...