avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce procedura este pentru inchidere dosar la curtea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce procedura este pentru inchidere dosar la curtea de casatie si justitie

Buna seara!
Am contestat in contencios administrativ o decizie a CNCD la fond si apoi La Curtea de Apel.Am facut contestareasi La Curtea de Casatie di Justitie,insa imi dau seama ca nu se va schimba nimic si,desi mi s-a acceptat urgentarea termenului,am decis sa cer inchiderea dosarului.Am facut cerere de doua ori in Aprilie si Mai,folosind adresa de email :relatii publice@scj.ro si motivand cat am stiut eu de ce doresc asta.Cei vizati nu au fostimpresionati de Curtea Apel
,vor fi la fel si in cazul curtii de casatie.
Chiar trebuie sa mai pierd un an pana la termenul sedintei ?
?Sau exista alta procedura de inchidere dosar.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac Multumesc
La termenul stabilit va prezentati in fata instantei cu o cerere scrisa ,cerere pe care o sustineti si oral prin care solicitati renuntarea la judecata.Un mail poate fi trimis de oricine,va dati seama ca nu poate fi luat in considerare.Cererea dvs se va dezbate la tr in sedinta publica cf. disp. procedurale..
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

s-a gasit solutia aplicarii deciziei 25/2008- in sensul existentei unei sanctiuni Aloysia Aloysia Avand in vedere ca in legatura cu acesta situatie in practica instantelor nu exista o opinie unitara in ceea ce privete consecintele nerespectarii acestor ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspuns la o petitie danaa1 danaa1 Am depus o petitie la o institutie a statului, au trecut peste 50 de zile, nu am primit raspuns. Se poate depune o plangere penala? Ce pot face in acest sens? (vezi toată discuția)
Am o problema cu contestarea unei amenzi remuss25 remuss25 Buna ziua am contestat o amenda de 200 lei la judecatoria sectorului 1 , mi au trimis o cerere sa precizez intimata nu am stiut ce inseamna si nu am depuso , ... (vezi toată discuția)