avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De ce nu mi se elibereaza o executare silita ?
Discuție deschisă în Executare silită

De ce nu mi se elibereaza o executare silita ?

Buna ziua , cautam informatii referitoare la executarile silite si am ajuns aici cu o problema.
Bunicul meu tocmai a castigat un proces cu primaria (sentinta irevocabila) ,prin care se face proprietar de un teren aferent casei sale pe care l-a folosit si a platit impozit timp de 30 de ani.Pana aici e bine. Pe teren acum vreo 15 ani a lasat sa construiasca (ilegal , din pfl si fier) doua garaje ajutand astfel 2 persoane de la bloc sa isi tina masinile acoperite.
In ziu de azi persoanele nu le mai folosesc dar apare a treia persoana (vecinul de teren ) care foloseste fara nici un consimtamant garajele. Problema e ca nu ma lasa sa daram garajele(fiind si prieten cu una din cele 2 persoane) spunand ca daca are un seif cu bani acolo si nu le da jos fara un ordin de evacuare.
Cand am umblat sa procur un ordin de evacuare , nimeni nu mi-l elibereaza zicandu-mi ca daca sunt actionat in judecata ar putea castiga terenul de sub garaje si nu prea cred , as merge la risc.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2009
artyxxl, utilizator
Cel mai recent răspuns: artyxxl , utilizator 16:15, 16 Martie 2009
Nu au cum sa obtina proprietatea asupra terenului. Faceti actiune in evacuare pentru a obtine un titlu executoriu si a-l putea evacua din cele doua garaje ( a le elibera de bunurile existente acolo) pe cel ce le foloseste.
Pe intelesul meu, trebuie sa imi pun un avocat sa ma sustina in instanta pentru a obtine un titlu executoriu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate dumitrud dumitrud Un teren cu cadastru si intabulare nu poate fi folosit deorece este ocupat cu solari de 3 vecini. Doi vor sa cumpere parcelele de teren ocupate de ei, cel de ... (vezi toată discuția)
Devastare casa ContSters243980 ContSters243980 Am inchiriat acum ceva timp unei persoane o casa. Langa casa aveam un garaj care era putin subrezit. Chiriasul mi-a spus ca-mi va reface total garajul fara ... (vezi toată discuția)
Evacuarea chiriasilor adelinadaniela adelinadaniela Buna ziua , Banuiesc ca voi fi blamata , dar va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie : Anul viitor expira contractul (prelungirea de fapt) cu ... (vezi toată discuția)