avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DECLARARE SEDIU SECUNDAR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DECLARARE SEDIU SECUNDAR

Buna ziua!

La infiintarea punctului de lucru se depune la DGFP o declaratie privind sediul secundar. In cazul desfiintarii acestuia, cum se procedeaza? Se depune declaratie cu mentiunea "inchidere punct de lucru"?
Multumesc anticipat pentru raspuns!

Cel mai recent răspuns: alex.basica , utilizator 20:15, 9 Aprilie 2009
Nu ai nici o obligatie sa informezi Fiscul cu privire la inchiderea unui punct de lucru.
Oricum ORC-ul informeaza automat Fiscul cu privire la orice modificare survenita in societate.

Registrul Comertului si DGF-ul au baze de date comune.

Alberto Kurtyan
Am fost la Finante si mi-au inregistrat dosarul de inchidere punct de lucru. Am anexat notificarea de inchidere PL, AGA si actul emis de Reg.Com.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru cu un al doilea proprietar alex.basica alex.basica Buna ziua! Am un punct de lucru inregistrat la Registrul Comertului in baza unui contract de inchiriere cu proprietar 1 pentru un imobil compus din parter si ... (vezi toată discuția)
Declararea inchidereii punctului de lucru la administratia finaciara vasilemihaela23 vasilemihaela23 Am inchis mai multe puncte de lucru la Registrul Comertului, iar intrebarea mea este ce acte imi sunt necesare pentru a le inchide si la Administratia ... (vezi toată discuția)