avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inscrierea CNP-ului in factura catre persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inscrierea CNP-ului in factura catre persoana fizica

Lucrez intr-un program de contabilitate care nu imi permite sa facturez catre persoane fizice fara sa introduc CNP-ul acestora. Pot sa trec un CNP oarecare, sau nu am voie?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:10, 1 August 2013
Care risc :-/
Ce mi s-ar putea intampla daca platesc marfa?
Nu mi-e clar nici ce as risca datorita CNP incorect (nu fals, nu e acelasi lucru) daca n-as plati-o.
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere date personale din baza de date a unui magazin online Cromm Cromm Acum 3 zile am comandat o componenta de pc de la un magazin online. La telefon mi s-a cerut CNP sau serie si numar CI/BI; nu e prima oara cand refuz sa dau CNP ... (vezi toată discuția)
Cnp pt cumparaturi online?? Chipette Chipette buna seara, as avea o intrebare,care ma tot macina de cateva zile. obisnuiesc sa cumpar f mult online,mi se pare foarte practic si rapid,si nu am foarte mult ... (vezi toată discuția)
Cnp-ul ionela20 ionela20 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea problema- Am comandat online un produs-electrocasnic, am sunat la ei mi-au cerut ... (vezi toată discuția)