avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberarea unui nou titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberarea unui nou titlu de propietate

Buna ziua,
    Numele meu este M.A. si am si eu o problema in legatura cu emiterea unui nou titlu de proprietate. In urma inundatiilor din iulie 2005, casa bunicilor mei a cazut si sub daramaturi au ramas toate actele inclusiv titlu de proprietate original.
    Ca urmare a expertizei facuta de autoritatea competenta s-a constatat ca in aceasta zona nu mai poate fi construita o noua casa, drept pentru care au primit un nou teren fara a se elibera un  nou titlu de proprietate.
     In aceasta privinta bunicul meu C. M. G. a depus la Consiliul Local al Comunei Contesti, judetul Teleorman cererea cu nr. 1991 din data de 02.04.2008, prin care solicita eliberarea unui nou titlu de proprietate conform cu noul spatiu detinut.
      Pana in prezent cererea nu a fost solutionata; motiv pentru care va rog sa ma indrumati catre un organ superior sau ce trebuie sa fac.
Va multumesc anticipat,
       Cu respect, M.A.

Cel mai recent răspuns: ana94 , utilizator 09:47, 17 Martie 2009
Intrucat art. 11 din Legea 554/2004 prevede un termen maxim de 6 luni, iar in cazul dvs. a trecut aproape un an de la cererea initiala, nu aveti alta solutie decat sa faceti o noua cerere.
In cazul in care nu primiti raspuns in 30 de zile sau raspunsul primit va nemultumeste, aveti timp 6 luni sa faceti plangere la Tribunal, sectia de contencios administrativ, si sa solicitati UAT Comuna Contesti sa va emita titlul de proprietate solicitat.
Va multumesc frumos pt raspunsul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie gc gc am depus si eu actele la primarie pentru a primi autorizatie de constructie a unei case si nu am primit-o deoarece drumul de acces la parcela mea este privat ... (vezi toată discuția)
Atacare in contencios titlu de proprietate ContSters134265 ContSters134265 In anul 2005 Prefectura Prahova a eliberat titlu de proprietate unchiului meu, pentru casa si terenul intravilan apartinand legal bunicii. Unchiul a ... (vezi toată discuția)
Primarie gargaritza33 gargaritza33 Buna ziua. Intampin o problema si as avea nevoie de raspunsul clar al unui avocat. In urma cu 3 ani,mama mea a deschis succesiunea pentru casa parinteasca. ... (vezi toată discuția)