avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE CETATEAN BULGAR DELEGAT IN LETONIA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE CETATEAN BULGAR DELEGAT IN LETONIA

Buna seara , ma intereseaza sa stiu in ce conditii pot angaja un cetatean bulgar si sa il pot de delega sa lucreze in alta tara din UE ( Letonia ) .Mentionez ca firma are contract de prestari servicii in aceasta tara si m-a intereseaza sa stiu daca contractul de munca trebuie tradus si in limba bulgara sau e de ajuns in limba romana si engleza si ce acte ii trebuie la angajare , in afara de cele care se cer pt o angajare a unui roman . Dar in cazul unui cetatean letonian , care este procedura , avand in vedere ca munca prestata va fi in tara de rezidenta , iar contractul de munca se va incheia cu o firma din romania . In cazul cetateanului leton , mai poate fi vorba de delegare ? Si as mai vrea sa stiu , daca contractele de munca se pot incheia pe perioada determinata . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 2 August 2013
Se poate angaja in acelasi conditii ca si un cetatean roman si apoi sa i se faca delegarea in Letonia.

C.i.m. se intocmeste in limba romana, dar nimic nu-l impiedica pe angajator sa-l intocmeaca bling.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislaþia muncii aplicabilã, reglementãri în domeniu Cosmi7 Cosmi7 Vă supun atenţiei următoarea problemă; Firmă străină cu sucursala în altă ţară decât cea de origine, având punct de lucru în România, ... (vezi toată discuția)
Permis de munca glyoto glyoto Buna, imi puteti spune in ce cazuri avem nevoie de permis de munca? Sunt studenta straina din tara memba a UE si vreau sa ma angajez. Multumesc :) (vezi toată discuția)
Tip de procura pentru administrator firma - trebuie apostila haga sau nu? callingcard callingcard Se va crea o firma in Romania cu 3 asociati. 1 asociat este cetatean strain, si vine din Asia. Nu este rezident roman acum. Pentru inscrierea firmei vrea sa ... (vezi toată discuția)