avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rau platnic cu sediu expirat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rau platnic cu sediu expirat

am o factura de 8500 lei neincasata la termenul convenit de la clientul meu. pe procedura noua a ordonantei de plata am vreo sansa ? somatie a fost trimisa in conf. cu prev. NCPC cu continut declarat care nu a fost ridicata si a venit inapoi. acum instanta imi cere sa fac dovada de sediu al debitoarei, in RECOM apare sediu expirat. pot sa ma adresez de exemplu la ANAF prin care sa imi comunice daca debitoarea isi transmite declaratiile periodice ? ma gindesc ca ar fi o dovada ca functioneaza. pe de alta parte stiu sigur ca firma functioneaza. este un club si organizeaza in fiecare saptamina tot soiul de event-uri. sau de exemplu o adresa catre primarie sa-mi comunice daca firma cu pricina are autorizatie de functionare valida ? totusi, se mai poate face ceva ?
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2013
dkrutsch, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:47, 2 August 2013
Solicitati instantei sa dispuna "citarea debitoarei prin puplicitate".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neonorare plata factura adrianmitrea adrianmitrea Buna ziua. Reprezint o firma de prestari servicii. Am incheiat cu o persoana fizica un contract de prestari servicii semnat de ambele parti, am prestat ... (vezi toată discuția)
Abuz al administratorului de bloc cristoph30 cristoph30 Buna seara! Administratorul de bloc nu vrea sa imi semneze si stampileze adeverinta necesara deschiderii unui sediu social la adresa la care locuiesc si sunt ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)