avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la somaj

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca in conditiile in care mi-am dat demisia de la locul de munca ( fortat de imprejurari-mi s-a sugerat) in care activam de 5 ani, avand si un preaviz de 30 zile, am dreptul la ajutor de somaj si unde ar trebui sa ma adresez pentru actele necesare inscrierii la somaj.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 2 August 2013
Florenta30 a scris:

mi-am dat demisia de la locul de munca

Nu veti beneficia de somaj.
Incetarea c.i.m. cu acordul partilor, prin demisie sau prin desfacerea disciplinara a c.i.m. nu va da posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia de somaj.

Cititi mai mult pe : www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca krisseftika krisseftika Buna seara. Sunt in conflict cu patronul la care lucrez, si as dori sa-mi caut un alt loc de munca; si as vrea sa stiu daca imi gasesc un alt serviciu, cum ... (vezi toată discuția)
Intrebare in legatura cu demisie si concediere csurlee csurlee Buna ziua Nu stiu ce safac ... acun de ceva timp (cateva ore) am aflat ca poate o sa fiu data afara de la firma la care lucrez. mi s-a sugerat sa-mi dau ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea proceda în această situație? C.Alina C.Alina Bună ziua! Până la data de 03.02.2018 am lucrat la o firmă cu program de 4 ore. La această dată am semnat demisia cu acordul părților ( cu preavizul ... (vezi toată discuția)