avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum aș putea proceda în această situație?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum aș putea proceda în această situație?

Bună ziua! Până la data de 03.02.2018 am lucrat la o firmă cu program de 4 ore. La această dată am semnat demisia cu acordul părților ( cu preavizul expirat), după vreo două săptămâni de la demisie am aflat că sunt însărcinată, aș dori să știu dak pot să mă înscriu pt șomaj și ulterior după terminarea acestuia daca pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Vă mulțumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 2 Martie 2018
Incetarea c.i.m. cu acordul partilor, prin demisie sau prin desfacerea disciplinara a c.i.m. nu va da posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia de somaj.
Demisia a intervenit în urma desființării prostului pe care mă aflam...in cazul desființării unui post știam că se beneficiază de șomaj...

editat : citare raspuns anterior
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cu ce articol va inceta c.i.m.?

p.s.
Nu mai citati raspunsurile primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia la locul de munca lucian-b lucian-b Buna seara. Am si eu o intrebare pentru persoanele care detin cunostiinte in dreptul muncii. Lucrez si as vrea sa-mi dau demisia. Angajatorul spune ca pot ... (vezi toată discuția)
In cit timp se depun actele la agentia de somaj? luminitaadela luminitaadela buna dimineata. vreau si eu sa stiu in cit timp pot de pune actele pentru somaj dupa incetarea muncii si daca firma ma poate da in somaj fara acel preaviz ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in conditiile in care mi-am dat demisia de la locul de munca ( fortat de imprejurari-mi s-a sugerat) in care activam de ... (vezi toată discuția)