avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1348 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectare eroare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectare eroare

BUNA ZIUA ,am o factura pe care nu am avut-o in sept 2012 o factura de cumparare marfa .La un punctaj cu furnizorul am depistat acest lucru ?ce pot sa fac ? va multumesc
Buna ziua,

Va trebui sa o inregistrati acum. Dar, fiind vorba despre marfuri ar fi trebuit sa se faca si NIR pentru intrarea in gestiune. Nu ati avut si diferente la inventar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi cu minus fanietta fanietta Buna, as avea doua intrebari pentru o II, comert cu amanuntul 1. Pentru facturile cu minus ar trebui trecut in raportul de gestiune la iesiri valoarea de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea bonurilor fiscale in gestiune pana la emiterea facturilor ContSters137481 ContSters137481 Am si eu urmatoarea situatie: majoritatea supermarketurilor/magazinelor emit bonuri fiscale cu posibilitatea emiterii facturii in termen de cateva(1-7) zile ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta crischiaga crischiaga Cum se procedeaza in situatia cand am o factura de achizitie marfuri si trei gestiuni(puncte de lucru). Se poate imparti factura in 3 NIR-uri? (vezi toată discuția)