buna ziua, am luat si eu in 2007 un credit ipotecar in lei pentru o garsoniera la care formula de calcul al dobanzii, era rata interna a bancii numai de ei stiuta,cum se calcula +2% marja care era pe toata durata contractului.dupa aparitia pucelebrei,O.G 50 DIN 2010, mi-au adaugat in contract o noua formula de calcul robor+2%marja+inca o marja de 2,25,fara sa fiu de acord cu ea,.si de atunci platesc tot asa o dobanda totala de vreo 10% cind pe piata sunt credite ipotecare la lei mult mai ieftine.Am facut sesizari la banca,dar tot degeaba ,repet nu am semnat nici un act aditional, pentru aceasta formula de calcul desi le-au trimis prin posta la aceea vreme,mi-au zis ca daca nu le semnez se considera acceptare tacita,si anul acesta am facut o sesizare la banca,la care mi-au raspuns ca nu poate sa-mi scoata din calcul aceea marja de 2,25%in schimb mi-au facut o oferta ,ca daca indeplinesc conditiile de acum de oferta pe care le au acum pe piata,beneficiez si eu de o formula de calcul din care sa rezulte o rata mult mai mica,dar in aceste conditii este si un obstacol pe care ei il stiu si anume daca evaluarea garsonierei ,mai este evaluata cu pretul din 2007,binenteles ca pretul ei a scazut mult si uite asa mi-au aruncat praf in ochii.Cui ma pot adresa in acest caz in opc nu prea am incredere ca ei au girat aceeast formula de calcul printr-o dispozitie sau o adresa,dar acum nu stiu nr ei.,puteti va rog sa-mi spuneti ce pot face in acest caz?