avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acces la inregistrarea video infotrafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acces la inregistrarea video infotrafic

Am suspiciunea ca partea cealalta implicata in eveniment a intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului. In zona sunt camere video ale Politiei care pot detalia circumstantele si dinamica accidentului. Cum se poate obtine acces la vizualizare si/sau o copie a inregistrarii.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:21, 3 August 2013
Daca aveti suspiciune asupra modului de producere al accidentului puteti solicita in plangerea ca instanta de judecata sa dispuna politiei sau primariei prezentarea probelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto Miruna1304 Miruna1304 Buna ziua !!! Numele meu este Roxana si am nevoie de sfaturile cuiva cu cunostinte , acum 2 sapt am avut un accident auto cel cu care m.am tamponat sa spun asa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi proba in instanta? Marian Jumara Marian Jumara Am avut un accident de circulatie .Am patruns pe culoarea verde a semaforului electric pe directia inainte, si dupa ce am trecut de centrul intersectiei am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier intre masina personala si masina echipaj de politie nitoiu nitoiu am fost implicat intr-un accident rutier cu o masina de politie, accidentul este cu avarierea celor doua masini. Descrierea evenimentelor ar fi urmatoarea: am ... (vezi toată discuția)