salut, am o problema si vreau sa va cer ajutorul. dar vreau sa imi raspundeti concret si cu argumente daca se poate. o sa incerc sa povestesc totul pe scurt, o fost colega mi a dat suma de 80 de lei ca sa "ne deschidem" o firma. eu nu i am cerut nici un ban ea mi a dat de buna voie si a afirmat ca nu trebuie sa ii returnez. eu am zis ca incerc sa inmultesc banii. acum dupa 3 luni tot ma suna si ma ameninta cu politia ca imi face plangere penala de furt calificat. problema este ca ea este schizofrenica si abia a iesit din spital, adica e nebuna cu acte inregula. eu am aflat chestia asta de la prietenul ei dupa ce am primit banii, initial nu stiam nimic doar banuiam. poate sa imi faca problema in sensul asta ? cred ca are inregistrare audio ca mi a dat suna de 80 de lei. problema este ca atunci mi a zis ca nu mai are nevoie de ei si ca bani erau ai ei, acum imi zice ca bani erau a lu gagicasu si sa ii dau banii inapoi.
va rog un ajutor as fi de folos, chestia asta se numeste abuz de incredere ar 256 ceva de genu ? care sunt urmarile in continuare pentru mine. eu nu as vrea sa ii dau banii inapoi pentru ca este ea nebuna si se suceste cum ii vine in cap.
are ea prioritate in fata politiei ca este schizofrenica ? sau suntem tratati toti la fel in fata justitiei ?
problema este ca ea ma inregistreaza la telefon cand vorbesc cu ea, am fost cu un prieten la ea acasa el este martor ca mi a dat de buna voie. am vb ieri cu ea si mi a zis ceva de genu: pot si eu sa o pun martora pe mama si pe prietenul meu.
Daca v-a inregistrat pe telefon inseamna ca nu este chiar asa cum o considerati!
Asculatati sfaturile celor de pe forum, inapoiati banii, nu sunt multi, si nu veti ajunge sa dati cu subsemnatul pe la politie. Puteti fi acuzat de abuz de incredere avand in vedere starea femeii.
Credeti ca merita ca pentru 80 de lei sa ajungeti intr-o celula cu violatori care pot "profita":tooth: de dvs.?
Cusuta cu ata alba povestioara dvs.,buna de adormit copiii. Ce firma ( si pe profit ) poti deschide cu 80 ron ? Ca are un handicap si dvs. profitati de ea,grav,etic foarte grav. Fiind o suma atat de mica,provenind de la un om bolnav care i-ar putea folosi pentru tratament,nu inteleg de ce va incapatanati sa-i returati. Prin atitudinea dvs.,singur va caracterizati,nu spun din respect pentru useri. Mi-ar fi rusine sa apar in forum cu un astfel de topic.
Constat ca exista oameni care pentru 80 de lei sunt in stare sa apeleze la institutiile statului, consumand timpul acelor angajati ai statului platiti din banii tuturor. Cum ar putea crede cineva ca exista persoane care ofera bani pentru o "afacere" dar nu ii doreste inapoi?? In plus fiind bolnava persoana respectiva va va face viata un calvar sa si-i recupereze. Desi din discutie inteleg ca pentru Dvs e o suma mare 80 de ron nu cred ca vreti sa va stresati o viata intreaga pentru asa ceva. La urmatorul salariu luati cei 80 de RON si faceti un document cu doamna respectiva ca i-ati inapoiat banii...
Imprumut de bani
16011989
Am imprumutat o suma de 3000 lei de la o persoana cu care m-am inteles sa-i dau o anumita dobanda pe luna. I-am restituit banii 3000, fara alti bani, iar ... (vezi toată discuția)