avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... un pic de ajutor drept penal.......
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

un pic de ajutor drept penal.......

VERISOARA MEA A PLECAT DE ACASA IMPREUNA CU IUBITUL EI .....A FUGIT DE LA PARINTI EI .....S-A INTORS DE BUNAVOIE....CAND SA INTORS A FOST CHEMATA LA SECTIE ....SI I SA SPUS CA OR S-O BAGE LA SCOALA DE REEDUCARE.....A SCAPAT .... NU AU BAGAT-O.....INTREBAREA MEA AR FI ....DACA AR MAI PLECA O DATA SI PARINTI EI ... AR DA-O DISPARUTA .....AR BAGA-O LA SCOALA DE REEDUCARE AVAND IN VEDERE CA ARE 17 ANI SI 5 LUNI???MULTUMESC MULT, ASTEPT RASPUNSURI
dorians a scris:

complicata situatie.... mai ales ca legal nu prea aveti prea multe iesiri (parerea mea)

Eu cred ca cel mai bine este sa faceti o plangere, sa deschideti un proces impotriva individului. Este posibil sa se speria cand este chemat sa dea cu subsemnatul. (ceva gen violare de domiciliu, furt, coruptie sexuala etc.)

La aceste din urma discutii mai exista un singur raspuns:
Hai, sa ne vedem de treaba !#-o
Fata a fost prinsa azi intr-un supermarket furand din magazin mancare pentru el. A dus-o la politie, i-a facut dosar penal. Astept sa vad ce se intampla. Sa caut un avocat? care ar putea fi consecintele? Ar fi posibil sa o duca intr-o scoala de reeducare?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2009
auditor, utilizator
buna ziua ! am si eu o intrebare..Am 12 ani am fugit de foarte multe ori de acasa la prietenul meu de 16 ani bunica mea si tatal meu ma-u dat la politie am fost data in urmarire generala dupa o saptamana ce am stat la prietenul meu am fost chemata la sectie de unde era prietenul meu..acolo mi sa zis ca daca mai plec de acasa o sa ma bage in scoala de corectie am scapat de multe ori mi sa zis ca ma baga in scoala de corectie dar nu ma bagat si s-a mai anuntat si protectia copilului.Acum de vreo 5 luni am avut un caz de sinucidere cu 2 pumni de pastile si akum am ramas insarcinata ce as-i putea face sa pot sta impreuna cu tatal copilului de 16 ani parintii lui sunt de acord sa stau la ei ? Am fost chiar data afara din casa de tatal si bunica mea imi tot ziceau sa plec la prietenul meu sa ma tina dar imi este frica ca daca plec anunta din nou politia..Acum am inceput scoala nu prea am vrut sa merg la scoala deoarece imi este rusine de colgii mei bunica si tata imi zic ca daca eu nu merg la scoala ma baga in scoala de corectie..Decii ce as-i putea face sa ma mut la prietenul meu ? Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Georgiana Elena Georgiana Elena Buna ziua! Pot sa plec de acasa daca am 17 ani si 4 luni? Vreau sa ma mut impreuna cu prietenul meu , el are 18 ani , a terminat liceul si are un loc stabil de ... (vezi toată discuția)
Probleme mari iris9 iris9 Buna ziua. Va prezint un caz foarte grav si cam fara rezolvare. Sora mamei mele are un fiu de 19 ani care are mari probleme de comportament. Acest tanar care ... (vezi toată discuția)