trebuie sa ma duc sa reinoinesc carte identitate si nu e destul ca este cozi imense pe care trebuie sa le fac deoarece casa este pe numele parintilor trebuie sa vina si ei cu mine personal sa semneze ca ma iau in spatiu.
Nu stiu mi se pare ridicol n-ar fi mai simplu altceva o declaratie de luare in spatiu completata acasa decat sa piarda cu mine o zi intreaga pe la acest serviciu oricum incompetent total
la fel am procedat si eu.la notar,si m-a costat numai 25 de lei.oricum nu puteam merge cu bunica care ma lua in spatiu la evidenta populatie,ca si la noi, e aceasi bataie de joc si nesimtire,cu statul la cozi,nr de ordine ce nu stii cand si la ce ora sa le iei,e.t.c.....Legal,se poate da si la politistul de proximitate,dar...........!
@alina25
Nu ne plac utilizatorii care isi dau cu parerea asa ca dumneavoastra despre o categorie profesionala. Nu sunteti in masura sa apreciati cat de inutili sunt lucratorii de la evidenta si munca pe care o desfasoara.
Nu ati pus nicio intrebare, inca un topic pentru socializare?
@cristicenuseriu
Va spun acelasi lucru ca si alinei25: nu mai faceti astfel de aprecieri despre o categorie profesionala, nu fac altceva decat sa respecte legislatia din domeniu.
Nu se poate da declaratia de consimtamant in fata unui politist decat in mediul rural, altfel consimtamantul se exprima numai in fata lucratorului de la Evidenta care preia actele.
Stiti dumneavoastra ceva insa e vorba de o nota de constatare: cand solicitantul nu are act de spatiu, politistul de la ordine publica merge sa verifice daca exista imobilul unde declara acesta ca locuieste. Nota de constatare si declaratia solicitantului inlocuiesc actul cu care se face dovada spatiului de locuit.
Buletin
aureliaurelia
Buna ziua,
Daca in contractul casei este trecut doar sotul si casa este dobandita in timpul casatoriei se poate schimba buletinul fara semnatura ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu!
DreamerA
Buna ziua!
Sint din iasi si lucrez in alta localitate..unde si locuiesc de vreun an. Peste putin timp urmeaza sa imi expire cartea de identitate si trebuie sa ... (vezi toată discuția)