avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediator - totul despre profesia de mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediator - totul despre profesia de mediator

Buna ziua, am o dilema MARe in legatura cu meseria de mediator! sunt licentiata in stiinte administrative, administratie publica si am absolvit un masterat in " Proceduri judiciare si profesii liberale." in cadrul facultatii de drept.M-ar interesa daca as putea sa devin mediator, si pasii de urmat. Ma intereseaza mai mult practica decat teoria, pana la deschiderea unui birou de mediator ce trebuie facut.Explicat de la A laZ cum se face, cu ce dificultati te confrunti probleme etc. pana la deschiderea unui birou de mediere.Rentabilitatea unui asemenea birou.Cineva care a parcurs deja acest drum daca poate da sfaturi indrumari....practice pentru un incepator.
Buna tuturor!nu mai vreau sa deschid o alta discutie...multumim pentru raspunsuri dar ca au mai trecut circa 10 luni ,va puteti exprima parerea despre rentabilitatea si perspectivele profesiei de mediator?La mine in oras majoritatea avocatilor au si rol de mediator,cabinetele lor sunt langa judecatorie/tribunal/curtea de apel.Nu cred ca mai exista nici un spatiu acolo.Eu sunt o simpla economista/contabila,cu experienta de 20 de ani,dar cum ma pot face cunoscuta si cum pot concura cu ei???(se mai practica si ,,agatatul,,clientilor cu ,,hartiute,, pe holurile judecatoriei)pot eu sa procedez astfel?mai oferiti-ne(cei cu experienta)niste sugestii,va rugam!trebuie si noi sa platimtaxe/contrib.etc exact ca si ceilalti mediatori(avocati).multumesc
Stimată doamnă @angelacluj, vă invit pe grupurile de discuții privind medierea, de pe rețeaua de socializare facebook.Aici discutăm despre mediere, procedură și aspecte conexe și nu putem dezbate starea medierii lîn România la acest moment.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi autorizare mediator geogeorge geogeorge buna ziua! as dori sa ma ajutati cu niste lamuriri referitoare la urmatoarea chestiune: doresc sa ma inscriu la un curs de mediator si as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Mediere - vreau sa devin mediator virgilpetre virgilpetre Buna ziua, Sunt absolvent de Stiinte juridice. Nu profesez in domeniu. Ma intereseaza cum as putea sa devin mediator, am auzit ca ar fi obligatoriu de la anul. ... (vezi toată discuția)
Cursuri de formare mediatori lia_alexe lia_alexe Buna seara! Considerati ca este util sa urmezi un curs de 14 zile de formare mediatori? Poate fi \"valorificat\" mai tarziu? Ar fi mai util un master in ... (vezi toată discuția)