avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reluare executare silita ?!
Discuție deschisă în Executare silită

Reluare executare silita ?!

In 2012 am castigat un proces pe litigii de munca atat la fond (tribunal) cat si la recurs (CAB) .
In acelasi an 2102 , am executat silit hot. def. si irevocabila privind obligatia de a face.
Au urmat, contestatia le executare si susp. executarii respinsa de judecatorie si recursul admis de tribunal.
Prin adm. recursului s-a decis anularea formelor de executare silita la cererea mea pe fondul tardividatii solicitarii executarii silite (trebuia sa solicit executarea , unde scrie ?).
Citind N.C.Pr.Civ. , am urmatoarele INTREBARI:
1. Pot executa din nou silit hotararea in cauza , ea nefiind desfiintata ?
2. Mai este valabila incuviintarea executarii silite , cea veche?
3. Potrivit. N.C.Pr.Civ. mai trebuie incunviintarea executarii (investirea cu formula executorie) sau o face exec. judecatoresc?
4. Trebuie sa-i spun exec.jud. despre anularea executarii silite, trecute deoarece ma poate refuza?
5. Ce cheltuieli trebuie sa avansez (aprox. valoarea) exec. deoarece celui dinainte i-am platit si o parte din onorariu si nu mi s-a restituit. Este necesar sa-i avansez o parte din acesta, sau numai cheltuielile de executare?
6. Adaug faptul ca executarea silita se indreapta spre o societate care este in prezent in executare de catre ANAF si alti Poate periclita intr-un fel actiunea mea?

Astept cu nerabdare raspunsurile!

Imi pare rau de neintelegere dar incerc sa citez din dispozitiv.

"...... admite recursul declarat de recurenta ......... (societatea) .......... impotriva sentintei nr......a Judecatoriei .......... pe care o modifica in tot si rejudecand
Admite contestatia la executare impotriva actelor de executare emise de BEJ.......... la cererea intimatei pe care le anuleaza.
Irevocabila "
Pronuntata in sedinta publica, azi 16 aprilie 2013.
.


pentru ce motiv admite? asta e important sa ne spuneti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat de grefa in vederea stoparii executarii silite ancut75 ancut75 Constată perimată executarea silită derulată de Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătoreşti. Anulează actele de executare întocmite ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)
Cerere de executare anna2000 anna2000 In cadrul contestatiei la executare s-a admis exceptia perimarii. In aceeasi zi, creditorul depune la executor o noua cerere de executare. Executorul emite o ... (vezi toată discuția)