avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident de munca in Franta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident de munca in Franta

buna. talal meu a avut un accident de munca in franta lucra la lifturi..ancheta nu sa finalizat..dar dupa cate stiu eu tatal meu a avut o parte de vina si i-ar alta parte firma care a construit liftu..a suferit 8 operati si va trebuie sa stea in spital vre-o 4 luni..as vrea sa stiu daca noi familia putem da in judeca firma care a facut liftu avand si iei jumatate din vina. multumesc
Cel mai recent răspuns: roberttttt , utilizator 14:26, 5 August 2013
Puteti da in judecata firma numai dupa finalizarea anchetei si in baza unei expertize tehnice care sa confirme vinovatia firmei in cauza.
ok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident grav soldat cu moartea copilului meu in franta anisicornel anisicornel buna ziua tuturor cititorilor DUMNEAVOASTRA.anul trecut in 2 septembrie in timp ce calatoream din SPANIA (MADRID) spre ROMANIA sa produs un grav accident de ... (vezi toată discuția)
Termen de predare al dosarului la procuratura popattila popattila Asadar am avut un accident rutier in 25.01.2009 , eu parte vatamata cu spitalizare la sectia neuroghirurgie, in total 86 de zile de ingrijiri medicale pentru ... (vezi toată discuția)
Accident de munca Lucica23 Lucica23 Buna ziua, Sotul meu a suferint un accident de munca, s-a ars cu HCl, el nu a fost instruit cum sa foloseasca aceasta substanta, nu i s-a acordat primul ... (vezi toată discuția)