sunt persoana fizica si am castigat un spatiu comercial in urma inscrierii la o licitatie Anaf.cand am vrut sa intru in posesia spatiului chiriasul nu vrea sa iasa.chiriasul este sc si refuza sa comunice cu mine,pe motiv ca patronul nu e,e doar o angajata acolo.sa ma adresez in instanta pentru o evacuare?poate avea ceva contract de inchiriere pe urmatorii 5 ani cu fostul proprietar si eu sa nu-i pot face nimik?
Art. 777 Cod procedura civila prevede la alin 1. Locaţiunile şi celelalte acte juridice privitoare la bunul adjudecat rămân în fiinţă sau, după caz, încetează potrivit legii. În toate cazurile, adjudecatarul nu este ţinut să respecte locaţiunea sau un alt act juridic atunci când preţul convenit este mai mic cu o treime faţă de preţul pieţei ori inferior celui rezultat din locaţiunile sau actele juridice precedente.
Prin notificati firma si sa le puneti in vedere ca intr-un termen de 15 zile sa paraseasca imobilul. In cazul in care, in urma acestei notificari acestia nu pleaca, introduceti o cerere in evacuare.
Da, doar in forma scrisa, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Posibil sa gasiti cateva modele de notificari pe site la sectiunea Documente utile.
Licitatii publice
geogeorge
buna ziua,
am cateva notiuni la care as dori o lamurire,daca se poate:
1)in urma achizitionarii la licitatie publica a unui imobil,ce se intampla in cazul in ... (vezi toată discuția)