avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumut fãrã
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumut fãrã

Există vreo posibilitate legală de a recupera o sumă de bani împrumutată unei persoane fără să existe documente care să ateste împrumutul? Acest om, dacă îi pot spune așa, și-a schimbat nr. de telefon, iar domiciliul actual îmi este necunoscut. Mulțumesc!
Va fi dificil ca sa probati imprumutul avand in vedere ca nu aveti un inscris. Daca nu cunoasteti adresa persoanei pe care vreti sa o dati in judecata, instanta poate dispune citarea acesteia prin mica publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta ioananecula ioananecula Buna seara.In anul 2008 luna octombrie am inprumutat unei familii o suma de bani intocmind o chitanta de mina cu mentiunea de a-mi inapoia banii in luna ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata cu adresa necunoscuta emilianconstantin emilianconstantin Sotia cumnatului meu a parasit domiciliul comun si locuieste la o adresa necunoscuta . Cumnatul meu intentioneaza in prima faza sa o actineze in judecata ... (vezi toată discuția)
Bani dati fara acte legale daniela_b daniela_b am imprumutat in luna septembrie o cunostinta cu 1500 ron si 350 E,si ma tot amana cu returnarea sumei,mentionez ca nu am facut nici un act oficial si nici ... (vezi toată discuția)