avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu gasesc un dosar pe site-ul just.ro
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu gasesc un dosar pe site-ul just.ro

din momentul depunerii unui dosar la judecatorie, daca are numar de inregistrare, dupa cat timp acesta poate fi gasit pe site-ul just.ro?
Cel mai recent răspuns: nico7777 , utilizator 09:55, 6 August 2013
Nu exista un termen legal prevazut pentru actualizarea evidentei dosarelor
Mai ales, daca inregistrarea dosarului s- a realizat in perioada de vacanta,cu personal putin,actualizarea se realizeaza intr-un timp mai mare
Uneori trec mai multe decat 90 de zile pana cand apare pe site dosarul respectiv.
multumesc frumos, si daca nu cer prea mult, va rog sa-mi spuneti daca pot afla de fapt, daca acest dosar este realmente depus, direct de la judecatorie, nefiind parte implicata.
Daca nu il gasiti pe site, puteti merge la judecatorie sa verificati aparatele la care are acces oricine sau sa intrebati la registratura sau arhiva instantei.
Teoretic, a doua zi ar trebui sa apara pe portal nr. de dosar si datele partilor, obligatoriu si cu data inregistrarii.
Puteti lua in calcul si faptul ca nu s-a depus nici o actiune.
multumesc tare mult, cu siguranta nu s-a depus, asta banuiam si eu, dar nu stiam ca pot primi informatii si direct de la judecatorie. multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu termenul amanarii ? Catani88 Catani88 Va salut, Am depus o cerere de amanare a unui proces, dar la registratura am uitat sa cer si numarul de inregistrare (...sau cum s-o numi). Cum aflu cand s-a ... (vezi toată discuția)
Azi am depus contestație la executare silita. as vrea să știu ... Camelia C.I. Camelia C.I. Azi am depus contestație la executare silita. As vrea să știu dacă se v-a lua în considerare având în vedere faptul că am trimis contestația ... (vezi toată discuția)
Dosar care nu apare pe portalul just.ro Kheyra Kheyra Buna ziua , Am si eu urmatoarea problema : am ( sau am avut) un dosar la judecatoria sectorului 2 pe care l-am urmarit pe portalul just.ro. S-a dat ... (vezi toată discuția)