avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Azi am depus contestație la executare silita. As vrea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Azi am depus contestație la executare silita. As vrea să știu ...

Azi am depus contestație la executare silita.
As vrea să știu dacă se v-a lua în considerare având în vedere faptul că am trimis contestația +anexele pe email-ul registraturii, (jud-arad-reg@just.ro) deoarece momentan nu mă pot deplasa fizic la judecătorie.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:14, 18 Decembrie 2020
Bună ziua,

Da, se va lua în considerare. Urmăriți portalul de justiție, secțiunea judecătoria Arad ca să vedeți când vi se va înregistra dosarul. Cel mai probabil luni sau marți.
Totuși va trebui sa mergeți la arhivă sau cel târziu la primul termen să semnați în original actul dacă nu aveți semnătură electronică. De asemenea taxa de timbru trebuie depusă în original la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma urgent! Mihaela2108 Mihaela2108 Caut o sentinta pentru un dosar din 2008... adica dosar nr.... /2008. Judecata si sentinta s-au dat la judecatoria Baia Mare, si nu mai gasesc sentinta... ... (vezi toată discuția)
Ce pot face impotriva popririi pe pensie Cretums1960@yahoo.com Cretums1960@yahoo.com Mi sa intocmit executare silita. Am facut contestatie la executare,am achitat taxa de timbru apoi am primit de la executor judecatoresc poprire pe pensie la ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc un dosar pe site-ul just.ro nico7777 nico7777 din momentul depunerii unui dosar la judecatorie, daca are numar de inregistrare, dupa cat timp acesta poate fi gasit pe site-ul just.ro? (vezi toată discuția)